onsdag, maj 23, 2007

Min blå bluse er en - blues :-(


Sigsaggen er død,altså trævlet op,og en ny er påbegyndt med fare for at garnet bliver slidt op inden der kommer et resultat ud af det.Det går laaaangsomt, for når det er da KEDELIGT når det ikke bare stryger derudaf!Det går faktisk meget bedre med et par sokker der bliver lavet i pauserne på mit job - det er svært at holde fingrene fra dem om aftenen og så er det at den der blues bliver en blues og ikke en bluse.Fornuft? Hvor?

søndag, maj 20, 2007

Sådan - Islandsk viftesjal




Endelig fik jeg taget blærebilleder af vidunderet.Dansk forårsbrise er ikke til at lege kanonfotograf i - i hvert fald ikke med et sjal som motiv,det vil flyve ad H til.Først en tur op i gardinerne - ja ja, tosset er man jo - og i dag måtte manden så lige sættes i sving.Jowda - jeg kan godt se græsplænen trænger til en ged eller et par heste,men det må vente til jeg får tid og måske kan græsklipperen køre igen i år?

torsdag, maj 17, 2007

Hårdt arbejde

Syntes jeg altså! Trille rundt på gulvet og få et sjal symetrisk - bare nogenlunde.Missionen er lykkedes og nu venter jeg bare på at det skal tørre.Når det engang skal vaskes så vil jeg gøre mere ud af de kønne rundinger,det fortjener møsteret.Ville egentlig have ventet med at sætte det på bloggen til det var helt færdig,men den gik ikke.Det er nok fordi jeg syntes det er ret blæret at jeg har lavet sådan et sjal.Simpelthen!

mandag, maj 14, 2007

Det er færdigt!


Sjalet altså! Og det er både flot - og skuffende - æv,men garnet yder altså ikke mønstret retfærdighed.Det nulrer helt sammen,men mon ikke det hjælper at blogge det?Det skal det! Ellers må jeg jo kun bruge det til hvidt og sort - eller gå med det med udstragte arme,hehe,det sidste vil sørme da være flot ;-)

onsdag, maj 09, 2007

Nye sokker




Og hva`så? Det er kun mit tredie håndstrikkede par og ikke for at prale (kun lidt) mener jeg da at de er faldet godt ud.

Hvis du selv vil prøve at strikke dem er de her. Det er til min store undring at de ikke er blevet ens,da de er strikket af to ens nøgler garn,her mener jeg partinumre.Pyt,det er MINE sokker selv om der har været bud efter dem.

tirsdag, maj 08, 2007

Mit engelske bibliotek


Der er jo fordele og ulemper ved alting.Internettet med opskrifter og venlige strikkeblogs der stolt viser frem hvad forfatteren har lavet er jo dejligt - men det stjæler min tid, der egentlig skulle bruges til at strikke i!Pyt!Det er jo gratis - ja godaw`do - der er også nogle der SÆLGER bøger og det endda til fornuftige penge.

Da det sorte sjal ikke er helt færdig vil jeg bare fortælle om det, at det er på vej i finfin stil,og et par sokker er færdige, men ikke fotograferede endnu.Altså må i nøjes med mine netindkøbte lækkerier.