lørdag, april 12, 2008

Snoninger og snoninger - ikke helt det samme!Især ikke når man skal være mormor.Jeg må indrømme at det er lidt træls med den trøje her (nej nej,jeg syntes stadig den er pæn) men jeg vil SÅ gerne i sving med at strikke en ulden vams til Mormors Guldklump.Lillen har tænkt sig at ankomme først i oktober og så er der jo pokkers koldt - heldigt at Mormor så lige strikker lidt - hehe!
Mon ikke den her vil passe enhver lille ny?
Sød ik`?Måske er der rester nok af min trøje til den - meeeen - jeg syntes altså ikke at grå er sagen til sår`n et bette pus - med mindre det er hotteste modefarve.Så nu har jeg en "lovlig" grund til at gå i garnbutikken.Sir Stanley her mener bare at "mor" hellere skal bruge oceaner af tid i haven (ved gud ,den trænger!) helst med at lege jagthund - roooolig nu,det skal der nok blive tid til.Læg lige mærke til at hans øjenbryn har et hvidt hår hver - det er da charmerende - syntes hundeejeren.

2 kommentarer:

GitteB sagde ...

Ny titel! Hvor dejligt, at du skal være mormor. Og ih hvor jeg forstår, at du gerne vil igang med den lille ting - for den er da søøøød.

Hav en skøn dag.

KH Gitte B

Mette sagde ...

Hej - faldt over din blog og billedet af aran-sweateren - har selv strikket den til min yngste, og den er super sød og lækker - især i Lanett garnet som de anbefaler. Jeg synes godt om grå også til små bebser, men det er jo en smagssag..