torsdag, oktober 22, 2009

Langt om længe

- jaae - det er jo et stykke tid siden jeg blærede mig med at have påbegyndt det hvide sjal fra en finsk blog. Ikke at jeg ikke har gidet strikke det, men når nu der er andet der skal ordnes. ( Ikke at det ses på mit hjem)


Nu har det troligt været med på samtlige campingture og sommerhus weekender og nu er det færdigt - altså næsten.


Det skal jo lige blogges en tur. Hvad jeg er meget spændt på, for det er meget blødt,let og utrolig lækkert.


En trøje til Asta er det også blevet til, men den unge dame har ikke gidet at stå model. - eller mor har ikke haft tid, så vi venter lidt på billeder.
Til gengæld er der snart sokker der passer til.


Og det her er sokker til mig. Jeg er blevet afhængig af hjemmestrikkede uldsokker, eller nærmere mine fødder er. Mønsteret hedder "monkey" er gratis og du googler det sikkert nemt. Garnet er købt i Tyskland og jeg fortryder at jeg ikke købte mere af det. Det er nemlig blødt og let at strikke med. Nååe ja - og farverne er da bare til at blive glad i låget af at se på. - ææh - selv om manden min har spurgt om det er nogen jeg skal have på når han er med - hæ hæ!

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Wow, hvor er det et flot sjal og fantastisk smukt bare i hvid :-)

Og hold da op for nogle humørsokker, du har gang i, pragtfulde farver, kan godt forstå, du gerne ville ha´ mere garn :-)

Gittemay sagde ...

Smukt sjal! Og sikke et imponerende stykke arbejde.
Sokkerne - ja, dem bliver man da glad i låget af :-). Lækkert garn!

KH Gittemay

Karin Grøn sagde ...

Ih, hvor er det et flot sjal. Det må være alt andet end tvstrik du har gang i der. De sokker bliver da lækre. Det er nogle dejlige farver.