lørdag, oktober 09, 2010

Jamen - hvad pokker er det?


Det er da lækkert blødt alpakka håndstrikket i Italien. Med pom-pommer lavet i sommerhuset - æææh - i sommer faktisk. Den arm har virkelig bestemt hvad jeg har skullet lave - eller, egentlig mere hvad jeg IKKE skulle lave i alt for lang tid. Men se nu her:
Undskyld modellen, men mon ikke den fremtidige ejer har en mor der kan fremmane et meget sødere billede?
Opskriften har jeg tanket på nettet fra "Filcolana". Jeg kan ikke huske hvad den hedder så derfor ingen link.

Armen? Det går bedre og jeg strikker ganske lidt hver dag. Men jeg er jo håbløst højrehåndet så når jeg også bruger PCen, skriver(sudoku), skifter gear, løfter ting, hælder vand på kaffemaskinen, skræller kartofler o.s.v. så er der jo ingen ro. Jeg har så læst lidt mere end jeg plejer. Og en overgang fik vi pasta hver dag - hvad jeg kun kan anbefale hvis nogen skal på en heftig fedekur. Grrrrrrrr....... Men det går fremad - heldigvis.

4 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Hvad der dog ikke følger af en dårlig arm ;-) Håber på snarlig og effektiv bedring.

Den hue er så fin og jeg kan kun stemme for et billede af den rigtige model - hun kommer til at se helt fantastisk ud :-)

Birte sagde ...

Hej.
Atter en gang må jeg ty til råd og vejledning i blogland.
Jeg har set at du har strikket Haruni sjalet. Det fandt jeg så også frem til, for jeg elsker at strikke den slags sjaler,og synes normalt ikke de engelske diagrammer er svære at følge.
Nu er jeg færdig med chart A og skal til at starte med kanten altså chart B
Kan du fortælle mig hvordan jeg skal tyde det allerførste tegn i første linie. Det der ligner et V med en streg under?Der skal selvfølgelig startes med tre ret masker til kant, men hvis jeg læser instruktíonen skal det forstås som et omslag, kan det passe? Det ser ud til du har fået det rigtigt på dit sjal, så mon du kan goive mig et gpdt råd?

Hilsen Birte

Taxastrikkeren sagde ...

Til Birte: du skal starte rækken som du "plejer". Den dersens mærkelige klat der er lavet passer ingen steder og da slet ikke som den er bereget til at strikke. Altså: start rækken som du har startet de sidste mange rækker.

Birte sagde ...

Tusind tak, det virker, jeg er ved at "hækle af".
SDynes der er flot så jeg glæer mig til at få det blokket ud, det forandrer det sig meget af.
Hilsen Birte