torsdag, januar 20, 2011

Brækket håndled og alene hjemme!


 Altså - alene er jeg ikke mere, manden min er langt om længe kommet hjem igen. Han var ti dage i Sydafrika for at besøge vingårde?? Ikke at jeg fatter hvorfor, men sådan var det bare. På tredjedagen lige inden sengetid skulle jeg jo lufte hunden som sædvanlig - og BANG - der lå jeg så! Midt i et snelandskab som smukt dækkede den frosne vand fra sneen - og der var ingen tvivl om hvilken arm jeg ikke skulle bruge til støtte for at rejse mig.
Hunden blev luftet og en taxa bestildt, afsted det gik til skadestuen - hvor venteværelset var propfuldt!
Og en skærm "truede" med 5 timers ventetid - øv! Helt så lang tid tog det dog ikke, men hold da op hvor var jeg træt. Jeg kom nylig i seng kl fire om morgenen.


Nå! Men med stor tålmodighed blev min stakkels arm/håndled sat sammen - og så sidder jeg så her - og kan jeg måske strikke eller lave noget som helst andet fornuftigt? NIX - for det er min højre arm der er sat ud af funktion og det er ikke sjovt. 

Den første uge - tjaae - den er da gået og træls har det været. Jeg har da klaret mig selv, sådan da. Pigerne har begge været ude og lave mad hos mig (hyggeligt) og den stakkels hund har lidt den tort at blive luftet i haven og kun i haven i treethalvt døgn.
Til gengæld har jeg så fået blomster af manden min - to buketter - fordi hans kort blev afvist på PCen i Sydafrika. Han ringede så til en af pigerne så hun kunne bestille dem = 2 buketter!
Jeg skal gå med gips på i 5 uger så al strikning er lagt til side - ligesom bilkørsel. Kartoffelskrælning er også udelukket.
Det kan jo meget let gå fremad, så det satser jeg på.

3 kommentarer:

Jane sagde ...

Puha det var da en grim oplevelse.
Pyt med at man ikke kan skrælle kartofler, men at man ikke kan strikke, det er dælme da en katastrofe!!!
Rigtig god bedring.

Anonym sagde ...

føler med dig. jeg faldt for en uge siden og brækkede venstre håndled, og jeg er venstre håndet, og synes at 6 uger uden strikketøj er utrolig lang tid. God bedring til dig. kh Susanne

Strikkeheksen sagde ...

Øv for den da :-(

Så mange uger uden strikketøj kræver tonsvis af krimier og andet læsestof i den lette kaliber. Selv tog jeg også en ordentlig tur i weekenden, men det gik heldigvis så hurtigt, at jeg slet ikke nåede at tage fra. Så jeg faldt bare fuldstændig yndefuldt og afslappet ned på den ene side!

Rigtig god bedring - der er ikke ngoet, som gode bøger, der kan få tiden til at gå hurtigt :-)