lørdag, februar 19, 2011

WHADR ! - og av for pokker!


Her gik jeg så rundt i min enfoldighed og troede at når gipsen blev fjernet ville jeg være næsten helt rask. Det er jeg så ikke. Må højst løfte 1 kg de næste 14 dage eller i hvert fald 1 uge - blev der sagt. Og det gør ondt - gider ikke have ondt nogen som helst steder. Så jeg træner med håndledet som var det olympiaden der stod for.
Kaffegrums er et fantastisk slibemiddel til sådan en gammel halvrådden arm. Først på med flydende sæbe, så en spiseskefuld kaffegrums, gnubbe gnubbe gnubbe, skylle hele molevitten af, vaske med almindelig håndsæbe, frotere flittigt og til sidst et godt lag fed creme. Og min arm ligner da noget jeg har set før - bortset fra faconen - den er skæv som bare pokker, øv.Ham her har det godt og er fuld af pjat og pjank. 
Nu vil jeg prøve at strikke. På sygehuset sagde de at det er en rigtig god måde at træne sit håndled på. Der var også en der skrev det på min blog - tak for det - det er da ganske kreperligt at have en strikkeblog og kun have en dum brækket arm at skrive om. Jeg gider nemlig ikke fortælle hvem der havde bræksyge i går. Ikke spor sjovt at tage på sygehuset med. Men af skulle det forbistrede gips altså. 

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

ja - ondt det gør det, jeg har også i denne uge fået min gips af, og fik også at vide at strikning var godt, men helst kun småting det måtte ikke være store tunge ting jeg strikkede. Jeg er derfor gået i gang med nogle må baby huer til "cuba" - projektet. God bedring kh Susanne

Susannes syslerier sagde ...

Lækker lækker hund du har - jeg havde godt hæftet mig ved, at du da vist var den lykkelige ejer af en flatter. Som bekendt venter vi på, at vores bliver gammel nok til at flytte ind hos os.