mandag, maj 23, 2011

Et blødt indlægHvis der er det mindste tvivl: både hund, trøje og barn er MEGET bløde. De er også rare at røre ved, faktisk så meget at barnet med lethed smutter i en varm uldtrøje på en god forsommerdag. Men nu er det jo også Mormor der har kreeret farveladetrøjen her. Altså - æææh - garnet er da købt som beset på nettet og det er jo faldet ud til den gode side. Farverne forstås. Der er da underlige farveskift og mindre kreative KNUDER på det, men alt forladt: det er blødt blødt blødt og utrolig lækkert at strikke med.
Heldigvis er trøjen rigelig, men der er jo også et stykke tid til at efteråret sætter ind - håber jeg. Og to-årige har det jo med at vokse ukontrolabelt hen over en sommer. Garnet er et sokkegarn fra Crystal Palace Yarns. Det hedder Mini Mochi og det koster en bondegård. Jeg har set man kan købe det her i landet, men så koster det bare endnu mere. Så hellere spare lidt håndører og få det leveret til døren.

Det har endnu ikke været muligt at fotografere Påfuglen.


2 kommentarer:

Susannes syslerier sagde ...

Garnet ser lækkert, blødt og farvestrålende ud. lækker bluse, og lækker 2-årig indehaver. Nå ja - som nyslået flatterejer er jeg naturligvis vild med din hund :-)

Dave sagde ...

That is such a cute sweater, and a happy smile, too. The yarn is beautiful.