torsdag, juli 28, 2011

En ikke helt almindelig ferie

Men den var da god - på trods af et par småting.
Som da det nyindkøbte solsejl sprang op på campingvognens tag og lagde sig på ryggen med stængerne flyvende ud til alle sider!! Sjovt? NEJ - det stormede og øsregnede - sådan pludselig som det nu kan gøre ved Gardasøen. Klokken var lige over midnat, manden gået i seng og så begyndte løjerne! Vind og vand i store mængder kom farende og jeg hang i en stang og råbte ad min bedre halvdel. PUF! Så kom et meget stort pust og vi stod med skægget i postkassen. Heldigvis kom en nabo til undsætning og hjalp med at få hele pivtøjet ned igen - i stormvejr MED regn.


Vi hørte jo godt at "noget" blev revet i stykker, men det var vigtigere at få de stænger ned til jorden end at få det ned i hel stand. Sikke et show!


Dagen efter fandt vi de sørgelige rester - og fandt ud af at stængerne lige skulle saves til og et par reservedele købes, så kunne vi igen holde ferie. Gaffatape og noget til at tape sejl sammen med var min "symaskine".


Værre gik det med antennen på taget. UPS! Ikke mere TV (tour de epo) til manden og en gammel ven. Men hold da op hvor kan mænd i nød være kreative.


Ikke sandt? De så deres cykling og jeg passede mit strikketøj.Som stadig ikke er blokket til blogbrug.


Nå! Hjemad det gik. Det gik rigtig godt og vi sad og fantaserede om store tyske snitzler, vin og øl. Bilen ville gerne have olie og i tilgift fik den da fyldt op med diesel. Vi satte i gang - og der LUGTEDE AF BRÆNDT GUMMI !
Ud sprang manden min - så i motorrummet - ind i campingvognen efter en danskvand (heldigvis en stor en) og tilbage til motoren: det brændte! Han ramte plet og med to skud vand fik han det slukket.


Vi fik ringet til rigtig mange mennesker. TAK til hver og en vi forstyrrede bare det mindste. Lars og Lotte. Monika og Mikkel. Lars fra Mercedes Randers.
Via det "røde SOS-kort" fik vi bilen hentet ved 23-tiden en lørdag aften. Kørt den på værksted og kl 1.30 ringede de: om vi ville have bilen nu eller vente til kl 8.00? Kl 8.15 næste morgen kørte bilen så ind foran campingvognen klar til at køre det sidste stykke hjem.
Den nat sov vi heller ikke særlig godt - - -


Synderen var en aircon-pumpe der havde sat sig fast, så når remmen kom forbi så skete der ulykker. Det er det blanke hjul nederst til højre.

Men ellers en rigtig god ferie.

1 kommentar:

Lis sagde ...

Dejligt med en masse oplevelser. Til vinter når der er kommet afstand, er det sikkert oplevelser der er sjove at genfortælle, fra sommeren der gik.
Heldigt at det ikke gik værre end det.

Kh. Lis, hvis mand også er mega kreativ hvis der ingen tv-signal er i campingvognen.