søndag, februar 26, 2012

Nyt transportmiddel, husdyr og det sædvanlige - - -


Ja transportere det kunne den da, fyren her. At bæstet så også mente at smide vand på passagerene er en del af oplevelsen, efterfulgt af en gang sand, er vel så bare "noget der hører med" - måske. Hyggeligt var det og jeg er glad for at jeg gjorde det. Det er jo ikke så tit at der står en elefant der gerne lige vil gå en tur med mig på ryggen. Det mig til højre.


Her er så husdyret. Det er jo nærmest et must at have en bette kat når man har en nørkleblog og her er så min bette mis. Han var ganske vist lidt småbedøvet og ganske træt. Læg mærke til lænken han er bundet til - men hold da op hvor var det en lækker fornemmelse at gramse på så stort et kattedyr.
Jeg prøvede også at give en lille tigerunge flaske - godt der ikke er tigre her i nærheden for så er jeg da bange for at jeg skiftede arbejde.
Vi har været en tur i Thailand og vi går stadig og fordøjer alle de fremmedartede indtryk. På tre uger kan man jo nå utrolig meget. En uge i Bangkok, en uge nordpå hos private venner og til sidst en uge i Jomtien der ligger lidt syd for Pathaia. Det sædvanlige? Sokker til Asta selvfølgelig. Vi kørte en hel del, så nu har hun sokker håndstrikkede i Thailand. Jeg fandt kun en garnbutik derovre - og den var fyldt til randen med acrylgarn, så det fik de lov at beholde.
Jeg har lidt svært ved at finde mig selv efter vi er kommet hjem, men det føles som om det er ved at komme nu. Tænk - jeg er gået i seng ved 21-tiden hver aften og det lige inden jeg faldt i søvn. At jeg så hver nat er vågnet kl 3 og været helt FRISK har så været ret så træls. Jeg har så bare lagt mig og "sovet" videre og her i weekenden har jeg taget formiddagen med, men måtte gå i seng kl 23 i går aftes. Mon ikke det værste er ovre nu - det føles sådan lige nu.

Og så er der født de skønneste hvalpe - og en af dem skal jeg have.

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Jamen, det var da der jeg skulle havde siddet de sidste 3 uger.
Kun meget misundelig.

Fru Olsen sagde ...

Kan se, at I også har haft en skøn og oplevelsesrig tur. Det tager som du siger tid at fordøje og tidsforskellen, som for mig er 10 timer, tager sin tid at komme over.

Mht. de 60 timers rejsetid, så skulle vi jo helt fra Nuuk i Grønland. Turen Nuuk - København udgør ca. 17 timer T/R. Vi fløj København - Bangkok direkte. Og derefter videre med fly til Krabi sydpå, hvorefter det var med bil og to færger videre sydpå. Så 60 timer alt i alt kan nok ikke engang gøre det.

Men vi gør det jo gerne - jeg er dog ikke sikker på at jeg gider flyve så langt igen.

Fandt du en garnbutik? Jeg holdt udkik, men så ingen og tænkte at håndarbejde som vi gør det, nok ikke eksisterer derude.