mandag, februar 11, 2013

Fra ide til færdig trøjeAt strikke med flere farver, sådan i mønster, det vil jeg gerne - og her var da lige en model som både er smart og ser let tilgængelig ud. Men - jeg havde ikke garnet, men en masse andet inde i garnrummet - den stjerne der???  Pæn, ja ja, men - 
jeg brugte en masse tid på at lave den "perfekte" stjerne. Den fra "Søndag" er pæn, men der manglede det her "noget" som er uforklarlig.
Min ser sådan ud. Den står til fri afbenyttelse hvis du syntes du kan bruge den.
Så skulle der strikkes - og så var opskriften oppefra og nedefter! Nix, det gad jeg altså ikke. Altså tælle masker og starte nedefra, derudover så var jeg lun på en perlekant. Indtagningerne over stjernerne under halskanten mener jeg at have set på et billede fra Grønland - altså sådan cirka. 

  


Og sådan ser det færdige resultat ud. Det er ligefør jeg skal kontakte ugebladet Søndag, men skal jeg undskylde for at have hugget ideen eller takke for ideoplægget? Det er nok bedst jeg lader være og så stille glæder mig over at det faktisk er blevet til en brugbar trøje.
Den hedder: Kæmpetrøjen Wictoria!

3 kommentarer:

Strikkefuglen sagde ...

Jeg ville stille takke dem for ideen ;-) hvor der den flot og det stjernemønster er da super.
Majbritt

Fríða sagde ...

nöj for en flot sweater, lige én man flytter ind i.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Opskriften på stjerne sveateren fra ugebladet søndag. Som du blev inspireret af. Kan du stadig huske hvornår det blev udgivet? Syns den er rigtig fin. Og vil gerne strikke den. Mvh j. Andersen