torsdag, maj 15, 2014

Til sidst gik det rigtig godt


Det tog en uge at sætte fødslen i gang. Det forsatte med at gå meget langsomt. Til sidst satte han sig fast og det hele endte med kejsersnit. PYYYH! Stakkels mor Monika. Heldigvis endte det jo godt og den dejlige dreng er ualmindelig skøn. Han spiser og vokser og er faktisk en nem baby. men fødslen var altså et mareridt.


Mormors hjemmestrikkede var godt at komme i der midt i  marts. Heldigvis strikkede jeg en minitrøje, for den oprindelige opskrift var da kæmpestor.


Jooe, man ved godt hvad livet handler om. I øvrigt så smiler og "snakker" og pludrer han lystigt. Altså når han er vågen.

Babystrikketøjet holder pause. Jeg strikker på trøje til min mand, men men men, en Fanagenser til Asta er kulsejlet, d.v.s da jeg begyndte at sy knaphulsstolperne på begyndte den at trævle :-(
Den ender vist som kattetæppe, men pokkers da også med alle de timer der er brugt på den! Ærmerne kan da trævles op og genbruges. Nu er jeg begyndt på en vest til hende, men hun ved det ikke. Den skal helst strikkes færdig før min mands trøje, for det er også med opklipning af det strikkede, på norsk maner.
I påsken begyndte jeg med noget til mig selv - men sidder sørme og laver en anstændig bluse om til en poncho med lange ærmer. Det ser aldeles lovende ud og der skal IKKE klippes.

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Han er da vist alle trængslerne værd:)

Lea sagde ...

Han er lækker. Tillykke med ham.

Strikkeheksen sagde ...

Nåh, hvor er han skøn. TILLYKKE med ham :-) Sikke fin han er i strik :-)