torsdag, januar 15, 2009

Man tror det er løgn!Da et par stykker har spurgt til denne bog ville jeg jo lige se hvor gammel den egentlig er. Modellerne/eksemplerne i bogen ser virkelig gamle ud. Spørgsmålet fra mig var: er det 60érne eller 70érne de var fra? Jeg har tjekket flere gange og haft de stærke briller på men lige meget hjælper det: den er fra 2007!?
Men den er altså også lavet med henblik på at man selv, helt UDEN opskrift, skal kunne strikke en sweater. Alle opskrifter skal der lige laves lidt om på for at være helt i top - efter min smag,altså. Men god? Ja det er den! For hvem har ikke stået med en dynge garn hvor man måske kan få en trøje af? Jeg har noget flot og lækkert garn fra Belgien der ligger på "depotet". Tykt og rødt - suk - men ikke helt nok. Men fra toppen af og måske med trekvartærmer så er den da i vinkel. Der er eksempler fra pind 4 men flest fra 6 og op til 10.
Købt via "Amazon.uk" hvor jeg altid finder den nye bog der er billigst.

1 kommentar:

Karin Grøn sagde ...

Bogen minder også mig om min barndoms veninders trøjer. Jeg måtte desværre nøjes med købestrik, for jeg er tvilling og ingen i familien strikkede trøjer og slet ikke to ens.