tirsdag, juli 13, 2010

Ferietur sydpå med lidt forhindringer


Et udsøgt sted at holde pause, ik`? Altså bortset fra at det aldeles ikke er frivilligt! Bilen kørte varm og det plejer vi ikke at have problemer med, men det havde vi så i år. Her er vi kørt fra motorvejen lige før Europabroen for sydgående. Første gang var ved nedkørslen til tunnellen under Elben - der er meget trafik og de vil fremad. En meget lille plads kørte vi ind på og bilen fik en gang vand. Her ved broen fik jeg lavet ny forsyning af kaffe - og hvilken udsigt! Suk - her gad jeg godt holde hver gang vi skal denne vej - men det kostede altså 2,50 euro både at køre fra og til motorvejen. Så kan de skide turister da bare lære det!
Og hvad var det så vi skulle? Jooe, vi skulle jo til Gardasøens varme og tørre land - HA! Der var skidekoldt og plaskvådt efter flere dage med REGN. Sokker og lukkede sko på - og flecetrøje - og vindjakke?! Jo jo, det var da en god start. Da regnen stoppede kunne vi så sidde her.Hvorfor ikke her?Eller her? Her er endda privat pool - og gangbrædder. Hvad der ikke kan ses på billedet er at det er ler.Det vil sige blødt og blævret "jord" at gå på.

Vi brugte så et par dage på at få bilen lavet (der skulle reservedele hjem fra Rom) så uheld på uheld kan altså være heldigt.Her var der både tørt og lunt. Ejheller udsigten fejler noget og velkommen er vi hver gang. Maden er fortræffelig og betjeningen ligeså.
- og resten af ferien gik uden bilproblemer og med GODT Gardavejr.
Strik? Ja da, men det bliver i næste indlæg og planen er at der går ikke lang tid inden det kommer.

Ingen kommentarer: