søndag, oktober 16, 2011

Genbrug af mønsterJa ja jaaaaa - jeg syntes også det her er ved at udvikle sig til en sokkeblog - suk!
Pralemønster? Nej nej, det er faktisk meget let, men jeg syntes da det ser aldeles kompliceret ud. Har da strikket et par sokker sidste år med samme mønster. Dengang blev det strikket op i noget dyrt og aldeles skønt garn - og så får jeg jo ikke brugt sådan nogen luksussokker - vel? Nej, denne gang i almindelig "hursgåen" og de skal blive slidt af mine fødder så jeg skal strikke et nyt par - snart.

Jo jo - den turkise går det frem med - selv om halm i garnet og amatøropskrift gør sit til at sinke foretagenet. Der strikkes også sokker til Asta og mig - mine er sørme hele 2 cm lange begge to;-)

Og et nyt projekt er ved at være kørt i stilling - meget spændende, hemmeligt og vistnok flot - men mere om det en anden gang, det kan jo også gå så frygteligt galt, men jeg bruger altså garn fra "NETTO" til det. Så jeg går forhåbentlig ikke fallit hvis det ender med at blive noget skrammel.
Der er ikke fundet halm i det - - - - - 

3 kommentarer:

Lissi sagde ...

Sokker kan man da heller ikke få for mange af, hvis man altså bruger den slags. Jeg er endnu ikke krøbet i dem.

Kaunigarnet ER altså lækkert, men du har ret, der er halm i, og det må de kunne gøre bedre. men vent til det er blevet vasket. Så er det skønt.

Lis sagde ...

Lækkert mønster og prisen på garnet er vel underordnet, bare man kan strikke af det.
Du har helt ret i det med at når noget er dyrt så passer man meget mere på det, end hvis det er billigt. Jeg har det også sådan.

Kh. Lis

Päivi, Lankakomero sagde ...

Beautiful socks! I have collected a lot of beautiful free sock patterns, but then I'm knitting very plain basic socks, though I otherwise like to knit lace and other complicated things, but sock knitting just isn't my favorite and I'm trying to get my socks ready as soon as possible...