onsdag, november 02, 2011

Tak for alt gamle dreng


I torsdags blev her stille - rungende larmende stille. Stanley måtte aflives efter godt 11 gode år. Han havde en kort tid med svingende helbred og pludselig blev han meget syg. Så syg at det ikke gik længere. Der var kun den ene ting at gøre - men for pokker da, hvor er det træls. Ingen glad goddaggøen, ingen gåmakker, ingen der tigger rugbrød ved køleskabet, ingen der kommer med våd mund efter en god gang vand ( han lagde sig ofte ned når han drak vand) , ingen der ligger på køkkengulvet når jeg laver mad, ingen der gøer højlydt af pizzamanden når jeg ikke laver mad - kort sagt: rungende stilhed der grænser langt ud over det kedsommelige. Så når jeg er alene hjemme så kan jeg da godt nok mærke at jeg er ALENE. Der ligger ingen hundehoved på mit skød når jeg spiser morgenmad og mine tæer må selv holde varmen om aftenen.

ØV!

Men jeg er begyndt at se på en ny hund. Jeg skal ikke have den før til foråret, men det er lidt svært at finde en lille hund der fælder minimalt og har en god forstand samtidig med at den glad og gerne går ture i al slags vejr året rundt. Lydighed, agility og måske rally er noget jeg jo gerne går til - og måske også udstilling. Gerne vagtsom, men ikke en der gøer i tide og utide.
Asta (barnebarnet,3 år) mener at Mormor skal have en lyserød hund :-)     - men da jeg ikke tør "låne" billeder, så prøv at google "pink dog" og se så bare hvad der dukker op - under billeder. Jeg syntes det er dyreplageri at farve en hund og sådan er det!  
Er der gode forslag til en race jeg ikke må glemme at studere?

4 kommentarer:

bea's blog sagde ...

Hei!
Faktisk ØV! Så trist....han var jo en veldig flott kar!

Se på en ny hund er det beste (mange se etter et nytt bra hjem); hva er med alle slags Retrieveren eller en Elo?

Tenker på deg i denne triste tiden.
~.❀.~
Beatrice

Susannes syslerier sagde ...

Hvor trist at miste sin gamle trofaste ven. Det gør mig ondt på dine vegne. Håber du finder en ny til foråret.

Strikkeheksen sagde ...

Hvor ser han dejlig ud på det billede - kan godt forstå, du må føle et kæmpe tab.

At farve en hund lyder bare totalt usympatisk - ufatteligt hvad folk kan få tiden til at gå med - men i en lille 3 årig piges verden er det selvfølgelig noget af en ønskedrøm :-)

ullala sagde ...

Åh... Jeg føler med dig...

Jeg vil klart råde dig til Fransk Bulldog. Racen er virkelig skøn - Større personlighed og underholdningsværdi finder du ikke i nogen anden race. Og de fælder faktisk ikke - Ikke i forhold til min lab-blanding. Kig evt. forbi min blog - Der er billeder af min lille Franske pige...