søndag, december 04, 2011

Pink sokker med bladmønster


Strikket i taxaen tidlig om morgenen og ud på eftermiddagen. Undtagen hæl og tå for det er nu bedst herhjemme.


Om Asta blev glad for dem? Jo jo, det er hun da. Om de er varme? Det er de også.


Nu sidder jeg så og sender en trøje et blik i ny og næ - for ligesom at holde øje med om den selv hæfter ender og syr sammen under ærmerne - der sker ikke en disse?!
Hvad værre er: jeg er ikke færdig med "viften" ( i kradsuld med halm og avner) det er ærmerne der trækker ud der (lang model) og så "kom jeg til" at slå masker op til en anden trøje i det selvsamme øjeblik den ikkesammensyede trøje gled af pindene -  jeg er bare fuld af gode ideer lige i det øjeblik jeg er NÆSTEN færdig med en ting. Det er både noget så drønirriterende og også lidt godt, men det syr altså ikke strikkede ting sammen. Lade andre om at sy det sammen? Er du gal? Det skal jo gøres på min måde for det er jo den "rigtige" måde - skøre kælling, ikke sandt?
Nååe ja - og her er kælling så ment på den fede måde, det er jo om mig selv;-)

Tak for de søde kommentarer angående Stanley. Han er stadig savnet - meget endda - men nu går jeg og venter på at en lille hund på Sjælland skal gå i løbetid. Det er spændende, samtidig med at jeg på nettet indsamler viden om racen. Der er da også nogen der skriver ikkefordelagtige ting, men det ser nu mest ud til at det er folk der ikke skulle have hund - tøjhund måske - for hunde er jo ret levende og hundehvalpe er det jo i særdeleshed.  Men her er stille ad H til intil da - ØV.

1 kommentar:

Susannes syslerier sagde ...

Hvad er det for en hund, du har bestilt. Jeg kan godt forstå, at der må være stille - sikke et savn. Men dejligt at have noget at glæde sig til i det kommende forår.