tirsdag, juni 05, 2012

Kære Verner !


Her er din seng ! Den har været lang tid under vejs, men færdig - det er den blevet. Det har trukket trukket tænder ud, for strikke noget SÅ stort og slasket uden rigtig at kunne se hvordan det vil tage sig ud er ikke særligt motiverende. Da så den var strikket færdig OG valket - ja så skulle der jo gå en rum tid inden jeg kunne flytte hen og få den monteret. Indeni er der nemlig et gammelt tæppe og kanten støttes af pap. Den forkælede (forsinket) kat kan nu fjæle sig i Tove-uld fra norske Sandnes.

Gid jeg kunne styre processen 100% for det er da godt nok et lækkert resultat der er kommet ud af anstrængelserne. Jakker, stortrøjer og sådan.

Lige for tiden bruges der masser af tid på min nye hund. Han vokser utrolig hurtig og der er både medspil og modspil for alle pengene. ALLE træningspladser er fyldte, så vi er lidt på herrens mark, men heldigvis lærer Jussi hurtigt og han syntes min amatørtræning er alle tiders. Hvis der er for lidt, så går han ud i haven og rydder op! Hvad han ikke er kommet ind med af plastik og gamle hundelegetøj, ja det er ikke værd at skrive om.
Billeder må følge en anden gang - og mon ikke jeg kan finde PCen før der er gået endnu en måned?

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Den er lækker, heldige kat.
Hvis du hånd valker med brun sæbe kan du du godt styrer processen. Eller flade stykker, bruges som et stk. stof.

Dortheivalo sagde ...

Luksus-seng til en værdsat husfælle.. han ser nu også ret så nuser ud