fredag, juni 29, 2012

Tidsrøver

Hmm - den overskrift har jeg da vidst brugt før. Om en iPad. Siden er ham her kommet til huse og han kan da godt nok holde det hele kørende. Faktisk så godt at jeg først lagde mærke til hvad jeg egentlig lavede da jeg var næsten færdig.Jeg strikkede med lækkert garn i et meget smukt mønster - og fik et par grimme sokker! Pokkers også! Farverne er efterårsagtige så blade ville da passe godt dertil. Men nej - det ser da træls ud. At solen så lyser alt for meget gør dem heller ikke kønnere. De skal nu nok blive brugt, for de er meget behagelige at have på - selv om der var varmt.
Selv Jussi ser bekymret på dem. Nu kan de komme hen i sokkeskuffen til der bliver efterår. Mon ikke jeg så kan få strikket på sjalet, trøjen, vesten, en trøje mere og nååe ja, nogle flere sokker. 


Gå ture og lege skal jo heller ikke forsømmes. Utroligt som sådan en hvalp vokser hurtigt. Han lærer også hurtigt hvad der jo er en stor fordel når vi begynder på hundetræning. Jeg træner også med ham selv, men det er ikke det samme som når man er på et hold.

Ingen kommentarer: