onsdag, november 07, 2012

Pink Hjertetrøje


 
Endelig! Tænk - at det kan tage så lang tid at hæfte så lidt. OK - der var lidt ekstra, for der var noget med et hjerte der havde sat sig skævt og det lige midt på maven/ryggen. Om igen og ærmerne blev så lige justeret lidt da de var for vide.  
 
 


Asta hader når halsen strammer og det er der taget hensyn til. Heldigvis passede det med at der kunne laves snoninger i ribben - blæret syntes jeg. Ja ja ja - jeg kan da godt se at der er en lille rib uden snoning MF og MB men sådan er det bare.


Til gengæld sidder snoningerne over skulderen lige i skabet! En anden gang vil jeg måske lave snoninger i raglanindtagningen.
Astas yndlingsfarve? Hun er 4 år så pink, lyserød, lyslilla og alt hvad der har med prinsesser og heste er sagen. Tror hun kan passe trøjen her i et par år. Den er strikket i Nettos Ragsokkegarn, så den kan forhåbentlig holde til lidt af hvert.


Så "lækker" var havebordet før jeg tog billeder - men det er altså et godt sted at tage billeder. Der er læ og lyset er helt rigtigt.

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Åh hvor er den sød med de fine hjerter og jeg synes godt du kan blære dig over halskanten :-) Tænk, at din Asta allerede er 4 år - det må da betyde, at jeg efterhånden har blogget lige så længe? ;-)

Har du selv designet eller har du strikket efter en opskrift?

Fru Olsen sagde ...

Lækker trøje. Jeg er strikket i "hundrede år", men aldrig prøvet at strikke snoninger! :-)

Er glad for at læse din mening om Kauni garn - jeg troede det var mig, der var noget i vejen med. Men det er noget krast. Har prøvet at strikke i dobbelt garn til noget der skulle filtes i vaskemaskine - det blev til gengæld superblødt efter turen i maskinen. Men det kan man jo ikke gøre ved en trøje.