søndag, marts 17, 2013

Gammelt og nyt - og det sædvanlige

 
 


Disse SMS-handsker strikkede jeg for ca 2 år siden og de er så syet sammen med den sædvanlige hast - eller mangel på samme. Monika blev glad for dem og det er jo ikke så ringe.
Siden sidst er jeg blevet helt færdig med sokker til Asta - Jussi mener vist han har hjulpet. Han ligger på sin yndlingsplads, på sofaryggen. Tiden går bl.a. med at udtænke luskede/geniale måder at få ham til at opgive stedet. Han skvatter jo ned i ny og næ.

Strikker på en Mariusgenser - altså: en trøje med det mest kendte norske mønster. Eller er det det der er flest der holder af?  Pyt! Jeg strikker som en gal, for det er ligeop til armhulerne og så kommer det sjove. Som sædvane er det med indlagte tænkepauser undervejs, for hverken garn eller pinde passer til opskriften.
Der strikkes også på voksensokker - og en trøje mere, men den bliver vist aldrig færdig.

Udsigten? Tjooe, der kommer vist en ekstra vinterferie. Vejret ser træls ud til at holde påske fri i, men sidde på sin bagdel og strikke det kan man da gøre.

1 kommentar:

KirstenK sagde ...

Fede sms handsker...det er ikke altid ting bliver monteret lige efter man er færdig...det er så kedeligt det montering der...Hvis det er ok så snupper jeg dine stjerner de er helt perfekte med det ikke alt for dominerende støttemønster...tak for du deler!