søndag, november 17, 2013

Sokkefyldt indlæg - med billeder!

 
 
 Det er vist godt at min tolerancetærskel for uens sokker er ret stor. Ja, i disse selvskiftende garner findes den næsten ikke. Samme garn, samme partinummer, og jeg starter ALTID indefra i et garnnøgle. Garnfabrikanten havde vendt op og ned på farverne men PYT - "ens" er de altså. Basta!  
Rød i flere nuancer passer godt til min garderobe - øøh, til min tøjbunke ;-)   
En anden sok i lidt andre farver blev også færdige inden sommer. 
HOV - ja, han er jo alle vegne og for det meste tæt på. Dejligt! 
Det er nu sokkerne I skulle se. Ja ja ja, jeg ved godt at jeg har strikket dem før, men det er vist mit yndlingsmønster. Let at strikke, smukt at se på og så ser det jo utrolig kompliceret ud. (Blærerøv!) Strikket i skrigende orange så de passer til det danske efterår. 
Her er så nogle helt andre. Forårsfarvede og korte som bare pokker. Se hælen og indtagningerne/udtagningerne hen over foden. De hedder: " A Good Nights Work". 

Det er med vilje jeg har fotograferet dem ved siden af de visne blomster.

Noget ender - noget nyt begynder. Yngstedatteren der blev gift i juni kunne 14 dage efter brylluppet fortælle at de venter barn. JUHUU!!! Hun fandt ud af det dagen efter de var ankommet til Italien for at fejre min mands 60års fødselsdag. Så ingen vin til hende - hun har det så tilgode. Der kommer en bette dreng sidst i februar og Mormor her har været ude for at købe "drengegarn" og produktionen er igang.

Håber ikke der er ligeså lang tid til næste indlæg - - - - -

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Tillykke med dit kommende barnebarn. Det er så spændende. Flotte sokker, især de grønne.

Strikkeheksen sagde ...

Tillykke :-) Og så skal jeg da love for, at der blev fyldt op i sokkeskuffen - jeg synes bare det er en ekstra charme, at de ikke er ens, men undskyld - de er jo ens, det kan enhver se ;-)